img
Главная » 2020 » Сентябрь » 16 » Відгуки та коментарі Букнет: де шукати правди
17:58
Відгуки та коментарі Букнет: де шукати правди

Сьогодні читачі вподобали нову платформу онлайн книжок – Букнте. Але що це за платформа? Які відгуки відображають сутність сайту – відповіді у статті.

На теренах Україні де далі поширюється мода читати онлайн книги. Вони зручніші за паперові аналоги: не займають місця в сумці. Серед платформ виокремлюють саме Букнет – це український варіант російського Літнет. Існують різні відгуки та коментарі стосовно зручності використання самвидаву. Розглянемо Букнет зі сторони читача та автора, котрий вирішує саме тут публікувати свої твори.

Коментарі та відгуки читачів

Майже кожна людина починає знайомство з Букнет в якості читача. На сайті публікується сотні україномовних книг що місяця. На вибір десятки популярних жанрів серед онлайн книжок. Без обмежень дозволяється читати тільки праці без позначки 18+. Щоб ознайомитися з еротикою потрібна реєстрація: через соціальні мережі або за поштою. На це піде кілька хвилин.

На сайті Букнет є дві категорії книг:

  • безкоштовні;
  • по передплаті.

Читач може купити закінчений твір або той, котрий ще публікується. Останній варіант надає змогу уникнути піратства: покупець гарантовано перший дізнається сюжет книги. Автор зобов’язаний регулярно поповнювати глави, тому буде що почитати кожні декілька днів. Ціна складається з багатьох складових: об'єм, ім’я автора, складність сюжету, робота по виправленню помилок.

Читачі Букнет захищені правами покупця. Це гарантує повернення грошей у багатьох випадках. Адміністрація постійно онлайн, тому маєте змогу вирішувати питання миттєво. Доступ до книг потребує інтернету. Без інтернету працює тільки додаток на смартфоні.

Відгуки читачів на Букнет здебільшого позитивні. Інколи трапляються випадки скарг, де виокремлюють низький рівень текстів. Самвидав – це саме молоді автори початківці. Треба надати змогу молодому поколінню розкрити себе: будьте терпимими. Ще скарги стосуються проблем з роботою сайту – хоча де їх нема. Звертайтесь до адміністрацій і вам допоможуть.   

Відгуки та коментарі авторів

Поки що Букнет тільки розвивається на теренах України. Кожен автор-аматор має змогу стати справжнім письменником. Поки видатних імен не так багато, хоча кожен читач обирає книгу за власним смаком. Щоб публікуватися треба виконати декілька простих вимог. З ними можна ознайомитися в розділі «Комерційний кабінет».

Треба мати на увазі, що Букнет серйозна платформа для комерційних авторів. Виплачуються гонорари, публікуються друковані книги, безкоштовно надається реклама для поширення імені письменника. Складається справжній контракт – його порушення карається адміністрацією.

Якщо ви не згодні:

  • публікувати згідно діючого законодавства;
  • поважати читачів та їхню думку;
  • співпрацювати з колегами;
  • вичитувати помилки;
  • працювати за контрактом.

Ситуація що до Букнет у 2023 році: чому автори покидають самвидав назавжди

Що коїться з Букнет у квітні 2023 році: Букнет втрачає своїх читачів: мінус 40% аудиторії за місяць. 

Вам на сайті Букнет нічого робити, якщо ви прагнете свободи. Тут компанія налаштована надати письменникам змогу заробляти справжні гроші на своєму творчості, але при виконанні низьки вимог. 

Категория: Українська версія Букнет | Просмотров: 1305 | Добавил: Admin | Теги: самвидав, читачі, що кажуть про сайт, Booknet, Букнет, українською мовою, коментарі, онлайн книги, Автори, Драч Марія, відгуки, Анна Котляревська | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
avatar
1 salyvinm01 • 23:25, 22.12.2022
Букнет ставиться необ'єктивно до авторів. Одним відкриває передплату з 30 сторінками, а іншим і після написання половини книги відмовляє. При тому, що автор пише одночасно 3 книги. А ще просять викладати регулярно, тобто всі книги щодня. Таке відчуття, що вони живуть в іншій реальності і не знають про ситуацію в країні.
avatar
0
2 Admin • 18:59, 24.12.2022
Так, Букнет працює на відчуттях. Адміністрація робить вийнятки та вносить зміни до власних правил - гнучкість на книжковому ринку України дуже важлива. Автори можуть не до кінця розуміти, чому все так, але саме робітники Букнету бачуть картину цілком. Тут треба пам'ятати - постійно спілкуйтесь з адміністрацією через "Листування". Завжди можно домовитися і знайти компроміс.
avatar
3 salyvinm01 • 19:08, 24.12.2022
Нажаль, Букнет є монополістом в цій сфері на ринку України. І вони вигадують правила «на ходу». Робітники Букнет ставляться до авторів просто упереджено через особисті відчуття. Їм байдуже на всі слова автора. А на рахунок «спілкуйтесь з адміністрацією», то краще це робити по мінімуму, нерви будуть ціліші. Компроміс можна знайти, якщо розуміти ситуацію і пропонувати вихід, а не писати ультиматум, а потім «Сподіваємося на розуміння».
avatar