img
Главная » 2023 » Сентябрь » 2 » Книги Драч Марії можна знайти на Booktons
16:14
Книги Драч Марії можна знайти на Booktons

Автор Драч Марія не зупиняється в меті розповсюдити свої українськи книги. Всі ми знаємо, що довгий час книжковий ринок України залишався дуже малим та закритою спільнотою. Але сьогодні у 2023 році ми переживаємо справжню хвилю нових сайтів. Недавно на горизонті з’явився новий самвидав Booktons – Драч Марія приєднується до нього та вже підтримала опублікувавши перші книги.

  • Поки на Booktons немає можливості розмістити платні книги, але над цим адміністрація сайту активно працює – чекаємо згодом на розширення бібліотеки творів українською мовою.

Першим твором автора став роман «В обіймах Чудовиська». Це нова книга українською мовою на просторах інтернету. ЇЇ майже ніхто ще не читав, тому усі сюжетні лінії залишаються таємницею. Чому б вам не розпочати своє знайомство з самвидавом Booktons саме з «В обіймів Чудовиська». На вас чекає: від ненависті до кохання, ніжна героїня, жорстокий герой. Та 73 сторінки захоплюючих подій з прекрасним фіналом.

У статті «Новий український самвидав – Booktons» ви знайдете ще більше інформації стосовно нового самвидаву. Завітайте до «Книжкові новини» розділ «Український самвидав».

Категория: Український самвидав | Просмотров: 169 | Добавил: Admin | Теги: booktons, автори та читачи, Буктонс, переклад, книги українською, любовні романи, самвидав | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar