img
Главная » 2023 » Март » 2 » Драч Марія на Букурук: вже в березні старт продаж книжок
13:16
Драч Марія на Букурук: вже в березні старт продаж книжок

Український самвидав поповнився новим книжковим сервісом – Букурук. Автор Драч Марія приєднується до авторів цього сайту та вже в березні відкриває старт продажів книжок. Чому Букнет втрачає авторів? Читайте у статті «Ситуація що до Букнет: чому автори покидають самвидав».

Старт перших продажів книг на Букурук вже в березні

Букурук – це самвидав, котрий розробляється авторами власноручно. Усі етапи старту сайту проходять через обговорення спільнотою письменників, хто вже приєднався до команди. Не треба і казати, що саме така командна робота дозволяє відчувати повну свободу авторам у їх творчості. Саме тому кожен український читач, котрий хоче сприяти розвитку української літератури має підтримати Букурук саме зараз у 2023 році.

Автор Драч Марія була і залишається одним із перших, хто приєднався до Букурук – достатньо просто вірити у цей проект. Українська література залишається дуже стиснутою у своєму розвитку, а все тому, що видавництва та інші самвидави прагнуть повністю контролювати письменників: що писати та коли продавати. Звісно, що автори не можуть працювати в умовах ,коли розмови йдуть тільки про гроші.

Букурук стане першим самвидавом України з правами письменників в тому, як вони бачать свою письменницьку діяльність. Тільки їм вирішувати: скільки має бути обсяг їх книги, продавати чи розповсюджувати безкоштовно, це буде одна книга чи дилогія. Нічого з цього наразі українським авторам не пропонують.

  • Старт перших продажів на Букурук очікується в березні 2023 року. Обов’язково приєднуйтесь до самвидаву як читач чи молодий автор.

Букурук ще молодий самвидав, тому не спішіть зі своїми висновками. Потрібно декілька років розвитку для формування бренду та читачів, хто своїми покупками підтримає книжковий сервіс. Бажаємо усім обирати справжню українську вільну літературу – почнемо новий етап розвитку книжкового ринку з можливістю надати гідної винагороди усім письменникам, котрі прагнуть творити за для свого читача.

Категория: Український самвидав | Просмотров: 206 | Добавил: Admin | Теги: Драч Марія, Букурук, українськи книги, читати українською, самвидав, читачи, письменники | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar