img
Главная » 2022 » Сентябрь » 5 » Залік зі схуднення – нова книга від Драч Марії на Букнет
19:44
Залік зі схуднення – нова книга від Драч Марії на Букнет

На Букнет стартувала ціла серія книг з хештегом «Богиня у квадраті». Це ініціатива саме авторів самвидаву за для розширення аудиторії. Книги розповідають про красунь не з ідеальними формами. Стандарти краси дійсно руйнують дівоче життя, коли стикаєшся з тим, що оточуючи не вважають твої пишні форми гарними. Так з’являються комплекси, невпевненість та складнощі з пошуку другої половинки.

Драч Марія з книгою «Залік зі схуднення»

Автор Букнет Драч Марія теж наважилася приєднатися до циклу книг про нестандартну красу. Книга публікується з назвою «Залік зі схуднення». Навіщо постійно триматися за персонажів книг, котрі ідеальні на зовнішність. У реальному житті ми всі маємо свої відмінності, що роблять нас індивідуальними. Тому варто хоч інколи поринати у світ зі схожими рисами – це розширює погляди і робить життя різноманітним. 

Анотація до книги "Залік зі схуднення"

Моя зовнішність далека від ідеальної. У мене цілий вагон комплексів і ще декілька сховалися у сумці серед конспектів з філософії. Коли всі хлопці, які тобі подобаються, глузливо стверджують, що ти занадто для них товста, простіш за все сховатися під ковдрою. Тільки от це ніяк не допоможе вирішити проблему. Залишається одне — кинути виклик стереотипам про жіночу красу.

Це книги європейських поглядів та стандартів

Якщо ви вважаєте, що стандарти краси це брехня, тоді швидко шукайте хештег «Богиня у квадраті» на Букнет. Зауважимо, що ця серія містить короткі романи, тому ви маєте змогу прочитати їх усі. Обов’язково підтримуємо книгу, котра вам сподобається: лайк та коментар. Авторам з такою ініціативою дуже важко рекламувати щось нестандартне, тому багато чого залежить саме від читачів.

Категория: Українська версія Букнет | Просмотров: 329 | Добавил: Admin | Теги: Залік зі схуднення, Богиня у квадраті, українською, самвидав, Букнет, серія книг, пишка, Драч Марія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar