img
Главная » 2023 » Декабрь » 29 » Український самвидав BookTons – Драч Марія відкриває продажі своїх романів у січні 2024
22:42
Український самвидав BookTons – Драч Марія відкриває продажі своїх романів у січні 2024

У січні 2024 року український самвидав BookTons офіційно стартує для свого читача. Автор Драч Марія одна з перших відкриває продажі своїх романів. Тепер уся бібліотека Марії буде зібрана на одному сайті – обов’язково реєструйтесь на BookTons та починайте збирати свою бібліотеку. Самвидав сучасний, інтуїтивно зрозумілий у використанні, а також надійний, бо приймає платежі від перевірених банків. Ніяких хвилювань, тільки читання українського автора онлайн у бідь якому куточку світу.

Драч Марія підтримує український самвидав та сайт BookTons

Від запуску українського самвидаву BookTons пройшло не малу часу: треба було багато чого зробити. І у січні 2024 року сайт вже готовий прийняти усіх авторів та винагородити їх відкривши продажі книг. Читаці мають змогу підтримати свого автора придбавши його твір, що тільки зміцнить позиції українського самвидаву.

  • Письменниця Драч Марія обов’язково опублікує усі свої романи на самвидаві BookTons: перехід на сторінку автора. Кожен прихильник може сподіватися, що йому ніде не треба буде шукати книги Марії. Тому реєстрація на сайті BookTons можна вважати першочерговим кроком для кожного. Зверніть увагу, що платіжних систем дуже багато: Monopay, Googlepay, Applepay, Mastercard, Visa. Обирайте зручний для вас варіант купівлі і збирайте свою бібліотеку.

Велика прохання до усіх небайдужих – ПОРЕКОМЕНДУЙТЕ самвидав BookTons знайомим, друзям та родичам. Українська література розвивається у складний для країни час, тому кожен ваш репост дуже важливий. Автори, здебільшого безкоштовно, готові писати для свого читача, щоб підтримати його та надати змогу відволіктися за гарною книгою від оточуючих нас подій. Найменша допомога – просто розповісти усім про відкриття українського, нашого самвидаву BookTons.

Категория: Український самвидав | Просмотров: 108 | Добавил: Admin | Теги: автори України, читати українською, читачі, український самвидав, Буктонс, сучасні любовні романи, онлайн книги, booktons | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar