img
Главная » 2024 » Февраль » 7 » Старт продажів на українському самвидаві Буктонс: книги Драч Марії вже можна придбати
22:59
Старт продажів на українському самвидаві Буктонс: книги Драч Марії вже можна придбати

Буктонс продовжує тішити своїх читачів новим функціоналом самвидаву. Тепер окрім безкоштовних книг відкриваються продажі, що значно розширює бібліотеку книжкового сайту. Кожен автор має змогу публікувати романи і вказувати на них ціну, яка зможе винагородити за кропітку роботу над сюжетом. Буктонс офіційно став самвидавом для комерційного заробітку – при цьому безкоштовні книги нікуди не подінуться. Читачів продовжать тішити творами без необхідності сплачувати за доступ до глав, тому Буктонс обов’язково має бути у вашому списку «відкладених»  сайтів.

Буктонс радий вітати першу платну книгу Драч Марії – «Навчи мене кохати»

Автор Драч Марія, як і обіцяла, за першою нагодою відкрила продажі на свої книги. У найближчому часі бібліотека кожного читача зможе поповнитися усією добіркою творів письменниці. Книги вже готуються до публікації – не забувайте заходити до Буктонсу кожен день.

  • Першою книгою з цінником стає бестселер «Навчи мене кохати». Драч Марія має цілий цикл книг з нареченими, котрим доводиться робити важкий вибір у житті. Книга «Навчи мене кохати» втілює у собі гостросюжетний роман та кохання до незнайомця. Інколи той самий чоловік опиняється так близько проти нашої волі і тому розгледіти у ньому «майбутнього чоловіка» стає практично неможливо.

Самвидав Буктонс однозначно увійшов до 2024 року з найвищою планкою: сучасний дизайн сторінок, зрозумілий інтерфейс, швидке завантаження книг, постійне оновлення бібліотеки сучасними творами. Відкриття продажів дозволяє українським авторам розраховувати на винагороду за виконану роботу, що тільки посприяє розвитку самвидаву в цілому. При цьому безкоштовні книги продовжать з’являтися на радість читачів, котрі ще не знайшли свого письменника. Кожна копійка до Буктонс – це ваш внесок до майбутнього української літератури. Підтримка може бути не тільки у вигляді купівлі книги, коментар чи лайк на сторінці автора теж цінний, бо зворотній зв'язок завжди надихає на творчий настрій.

Легка реєстрація у якості комерційного автора на Буктонс

Щоб продавати книги на самвидаві Буктонс не потрібно виходити з дому. Невеликий додаток до твору і контракт на співпрацю можна оформити онлайн всього в декілька кліків мишкою. Все займе п’ять хвилин. Підпис на документах ставиться через Дія.підпис чи ключом від ПриватБанку. Нічого складного – кожен розбереться. Тому не марнуйте час і публікуйте платні книги на самвидаві Буктонс вже сьогодні.

 
Категория: Український самвидав | Просмотров: 87 | Добавил: Admin | Теги: booktons, комерційний автор, продажі книг, винагорода, книги українською, самвидав, як зробити платіж, Буктонс, передплата, ціна за твір | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar