img
Главная » 2024 » Январь » 26 » Самвидав Буктонс поповнився новим романом – «Мій куратор»
16:32
Самвидав Буктонс поповнився новим романом – «Мій куратор»

Автор Драч Марія активно підтримує розвиток самвидаву Буктонс. На черзі новий безкоштовний роман – «Мій куратор». Нова обкладинка твору ще більше відображає характер персонажів. Книга викладалась і раніше на інших самвидавах, але на Буктонс вона пережила друге життя: вносяться авторські правки. Обов’язково відкладіть до своєї бібліотеки палкий роман, щоб зробити свій вечір більш романтичним.

Анотація до книги «Мій куратор»:

Я закохалась в нього з першого погляду. Неймовірний красень, який полонив мене своїм звабливим голосом. Але ж, хто міг знати, що цей чоловік – мій новий куратор?

Продажі книг на Буктонс потроху відкриваються

Неможна представити собі самвидав без виплат за працю авторам, котрі кожен день публікують все нові твори. Буктонс, як і обіцяв, у січні 2024 року почав тестувати перші продажі. Автор Драч Марія готує свої книги для їх перенесення на самвидав, коли можна буде гарантувати надійні платежі від читачів. Вже скоро вся бібліотека книг від Драч Марії з’явиться у продажі – слідкуйте за подіями та новинами на Буктонс.

На сайті Booktons.com постійно щось відбувається: додаються нові можливості для авторів та читачів, підключаються альтернативні платежі, покращується дизайн. Це все заслуговує на читацький інтерес, бо робиться з любов’ю. Самвидав Буктонс стане дійсно сучасним з останніми трендами до книжкових сервісів – просто дочекайтеся його становлення у ролі повноцінного сайту з великою бібліотекою безкоштовних та платних книг від українських авторів.

Категория: Український самвидав | Просмотров: 87 | Добавил: Admin | Теги: книги українською, сучасний любовний роман, Буктонс, booktons, Мій Куратор, самвидав, читати рідною мовою | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar