img
Главная » 2023 » Апрель » 16 » Роман «В обіймах Чудовиська» - читайте на Букурук
17:16
Роман «В обіймах Чудовиська» - читайте на Букурук

На Букурук стартувала перша книга автора Драч Марії в процесі написання. Тобто, ви маєте змогу читати книгу першими і гарантовано її більше ніде не можна буде знайти. Роман «В обіймах Чудовиська» став першим твором, котрий буде опублікований поступово, а не весь одразу. Радимо прямо зараз долучатися до читачів Букурук за для отримання глав з перших рук автора, та винагородити його відгуком. Книга публікується Безкоштовно!

Книга «В обіймах Чудовиська» на Букурук

Анотація:

На мене дивився Маркус. І тепер його присутність я сприймала геть на іншому рівні. Це не просто якась небезпечна людина, яка несла за собою загрозу і навіть смерть. Ні. Це бандит. Член мафії. Людське життя для нього — ніщо. І… Я гадки не мала, що мені потрібно було зробити, аби залишитися живою.

Книга «в процесі написання» на Букурук

На Букурук доступно два види творів: завершені та «в процесі написання». Звичайно, що читачам здається вигіднішим купувати вже всю книгу. Але так ви менш захищені від піратства, бо немає гарантій від захисту копіювання. Хоча самвидав намагається з цим боротися усіма відомими йому способами. У процесі написання ніхто не може знати, що буде наперед – тільки читачі Букурук. І тільки вже по завершенню книги вона може с часом буду вкрадена піратами.

Драч Марія буде балансувати між цими двома способами публікації книги, тому радимо звертати на це увагу. На самвидаві Букурук також вже опубліковано три завершених роману за прийнятною ціною: два твори з них платні. Підтримайте українську літературу своїми коштами та насолоджуйтесь історіями про кохання до останньої сторінки.  

Категория: Український самвидав | Просмотров: 203 | Добавил: Admin | Теги: читати українською, Драч Марія, Букурук, самвидав, читати безкоштовно, український автор, публікація книги, література, в процесі написання | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar