img
Главная » 2022 » Июль » 9 » Роман «Сталева ніжність» вже на Букнет
17:33
Роман «Сталева ніжність» вже на Букнет

Ось так без попередження автор Драч Марія вирішила приголомшити своїх читачів Букнет. На порталі вже доступна к прочитанню нова книга – роман «Сталева ніжність». Було багато всіляких труднощів перед початком публікації цього твору, але наразі нічого не заважає автору приєднатись до свого читача регулярною публікацією нових глав. Тож слідкуйте за «Сталевою ніжністю» та переживайте з героями усі труднощі, що випали на їхню долю.

Про що саме «Сталева ніжність»

  • Мені в ньому геть нічого не подобалося. Ані його кривувата посмішка, ані зарозумілий погляд. Він був старший за мене на цілу вічність і від опіку на його шиї часом навіть нудило. Але фішки на ігровому полі мого життя стали так, що, рятуючись від болю зради, я погодилася вийти за нього заміж.

Цей шлюб став для мене лише спробою втекти від самої себе. Для нього — знайти сім'ю, про яку він завжди мріяв. Я щедро дарувала йому страждання, а він уперто огортав мене ніжністю.

Але це ще не кінець гарних новин – вже незабаром очікуйте ще одну книгу від Драч Марії. Цього разу вас очікує повна версія роману, котру ви зможете прочитати одразу до самого кінця. Стежте за новинами у соціальних мережах автора та на нашому сайті. Для кожного з нас наступили важкі часи, але при цьому ми повинні робити щось для інших, бо саме тоді усі негаразди закінчяться якнайшвидше – читайте на Букнет гарні книги кожен день.

Категория: Українська версія Букнет | Просмотров: 381 | Добавил: Admin | Теги: сталева ніжність, Букнет, читати, самвидав, книгарня | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar