img
Главная » 2023 » Март » 20 » Перші продажі на українському Букурук – роман «Навчи мене кохати»
18:23
Перші продажі на українському Букурук – роман «Навчи мене кохати»

Перші продажі книжок вже відкриті на українському Букурук. Кожен читач може прямо зараз почати збирати власну бібліотеку серед сотень романів різних жанрів: від фентезі до романтичної еротики. Як зробити платіж? Достатньо перейти до розділу обраної книги та вибрати під обкладинкою пункт «придбати за …» де замість трьох крапок буде вказана ціна. Наразі усі платежі на Букурук здійснюються через картки Visa та Mastercard.

Які ціни на Букурук?

Кожен автор власноруч вказує ту ціну за твір яка на його думку відповідає роботі, шо була затрачена на написання сюжету. Але поки що можна бачити цінник не вище за 50 гривень. Це треба вважати середня ціна по Букурук. Та не гадайте, що це дорого, бо кожен автор сплачує комісію сайту, де він продається.

Автор Драч Марія відкриває перші продажі на книгу «Навчи мене кохати»

За ціною у 50 гривень кожен читач має змогу придбати перший роман на Букурук від автора Драч Марія – це книга «Навчи мене кохати». Якщо ви вже встигли закохатися у роботи Драч Марії то без вагань відкладайте до своєї бібліотеки цей твір, бо ви його більше ніде не знадите – Драч Марія є ексклюзивним автором Букурук. Усі книги у майбутньому будуть виходити виключно на цьому сайті, а творів буде багато.

Анотація до «Навчи мене кохати»:

Щоб урятувати своє життя від смертельної небезпеки, мені потрібно було заручитися підтримкою впливової людини. Такою людиною виявився Лев Златопольський. Він – господар життя. Жорсткий і безкомпромісний чоловік, який завжди діє у своїх інтересах. Наш фіктивний шлюб повинен був стати ідеальною угодою для обох сторін. Але в ній нічого не говорилося про кохання.

Книга має статус 18+, тому і сюжет відповідний. Обов’язково підпишиться на сторінку автора, щоб не втрачати повідомлення про оновлення творів.

Категория: Український самвидав | Просмотров: 221 | Добавил: Admin | Теги: як сплатити за книгу, Драч Марія, твори, самвидав, ціна книги, Букурук, на українській мові, українськи книги | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar