img
Главная » 2023 » Ноябрь » 18 » Обкладинки для вашої книги: обкладинки на замовлення, банери, арти, візуал героїв
21:18
Обкладинки для вашої книги: обкладинки на замовлення, банери, арти, візуал героїв

Останнім часом українська література розвивається як ніколи. Видавництва повністю перейшли на друк українських книг, а автори початківці мають змогу починати свою кар’єру на самвидавах. На початку 2024 року запрацює вже чотири самвидави. Такі як Букнет найстарші, а ось Буктонс та ще два книжкових сайти нещодавно. Кожен з них має свої переваги та недоліки, але автору ніяк не обійтися без гарного твору та обкладинки до нього. Як варіант можна викладатися одразу на всіх чотирьох самвидавах – вас помітять більше читачів.

Перше що бачать читачі це обкладинка – вона має буди професійною. Автор Драч Марія знає, як важко презентувати себе читачеві не маючи гарної обкладинки. На початку 2023 року майстрів малювання було майже не знайти. Тому Драч Марія вирішила вивчити основи дизайну та малювання для створення обкладинок для своїх творів. Гарний відгук читачів краще за рекламу почав приводити інших авторів для замовлення обкладинок, так і розпочалась праця у якості майстра обкладинок.

  • Драч Марія розробляє індивідуальні обкладинки на замовлення для онлайн книг та друкованих екземплярів. Також є можливість придбати деякі з них у магазині, де їх дизайн повністю розроблений майстром вже з оглядом на попит читачів. Тому не обов’язково власноруч розробляти дизайн обкладинки та чекати на неї деякий час – просто купуєте готові обкладинки вже з привабливими героями.

 Чому треба звертатись до майстра

Так, сьогодні є можливість робити обкладинки власноруч. Для цього навіть згодиться нейромережа: декілька слів і все готово. Але на практиці це так не працює. До гарних персонажів ще потрібно знайти підходящий фон, декорації, налаштувати фільтри яскравості кольорів. Інколи персонажам доводиться домальовувати волосся, змінювати його колір до образу вашого персонажу, робити акценти на речах з сюжету. Все це довгий процес, тому вигідніше просто звернутися до Драч Марії: описати, що ви хочете, та отримати задовільний результат для вашої книги.

Акції, безкоштовні обкладинки, розіграші від Драч Марії

В середньому обкладинки коштують від 200 гривень. Професійні обкладинки від 300 гривень. У ціну входить: придбання фотографій з людьми та предметами, робота по складанню єдиної композиції, додавання рекомендацій замовника, підбір шрифта та його калібрування під дизайн обкладинки. Якщо використовується нейромережа, то майстер має купувати щомісячну підписку.

  • Драч Марія розуміє, що ціни можуть буди високими для початківців. Спеціально для них у своїх соцмережах майстер проводить розіграші, робляться знижки, роздаються безкоштовні візуали для ваших героїв. Тому варто підписатися на Драч Марію у всіх соцмережах: це вигідно та зручно.

Немає значення, де саме ви викладаєте свої книги. Українськи самвидави наразі не сильно відрізняються один від одного способами залучення читачів. Обкладинки здебільшого схожі, бо популярні твори лише у двох жанрів: любовні романи та фентезі. Тому Драч Марія завжди робить актуальні обкладинки, які можна корегувати або просто довіритися майстру з його великим досвідом роботи.

Швидше всього Драч Марія публікує нові обкладинки у Телеграм: https://t.me/mariartbook

Група Фейсбук для авторів: https://www.facebook.com/DrachMaria

Група Інстаграм для авторів: https://www.facebook.com/DrachMaria

Наостанок хочеться нагадати, що Драч Марія ще автор книжок. Тому треба враховувати навантаження та особисте життя – обкладинки на замовлення робіть заздалегідь. Якщо ви не купуєте у магазині обкладинок, а хочете замовити, то чекати треба від 3-х днів. Кожна ваша правка чи зауваження додає часу до фінальної версії вашого замовлення: майстру треба час на внесення змін. А найвимогливіші замовники можуть чекати до 2-х тижнів. Тому інколи за для прискорення роботи довіряйте майстру та його думці, як буде виглядати краще. Все ж майстер точніше розуміє усі аспекти гарної обкладинки: як та чи інша зміна відобразиться на привабливості обкладинки.   

Категория: Український самвидав | Просмотров: 114 | Добавил: Admin | Теги: банер, Драч Марія, арт, самвидав, на замовлення, майстер обкладинок, книга, візуал, Обкладинки, твір | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar