img
Главная » 2021 » Сентябрь » 14 » Новинка на українському Букнет – роман «Заборонені почуття»
16:35
Новинка на українському Букнет – роман «Заборонені почуття»

Письменниця Драч Марія восени вирішала опублікувати новий роман на українському Букнет. Вже зараз всі читачі мають змогу ознайомитися з книгою «Заборонені почуття». Цей роман одночасно викладається на двох майданчиках: Літнет та Букнет. Якщо вам до душі російська мова, то гайда на російську версію сайту «Литнет».

Анотація до книги «Заборонені почуття»

«Він старший за мене. У нього є влада та гроші. Його життя вже давно сформувалося. Ані я, ані він не планували піддаватися спокусі, тим паче — закохуватися одне в одного. Це небезпечно та під забороною.»

Чого очікувати від роману «Заборонені почуття»

Ця книга викладається без вікового обмеження: кожний читач може ознайомитися з сюжетом. Що треба очікувати від книги:

  • різниця у віці;
  • заборонені почуття: є інша жінка;
  • ніжна героїня.

Роман від Драч Марії обіцяє своєму читачу непросту історію, де кохання з першого погляду має перешкоду у особі іншої жінки. Також є різниця у віці та успішна кар'єра з боку чоловіка. Поява молодої дівчини в його житті стає несподіванкою, котра ніяк не виходить з голови. Та що робити в цій ситуації? З одного боку дружина та посада голови цілого міста, а з іншого – заборонені почуття, які спонукають серце битися частіше.

Не треба очікувати від сюжету відвертих сцен та легкого чтива. Ця книга порине у ті стосунки, котрі знайомі майже усім одруженим. Де є сумніви, таємниці, пошук справжнього щастя. Сюжет насичений пристрастю чоловіка до дівчини, котра стоїть перед складним рішенням: чи має вона право втручатись в чужу сім’ю. Однак насправді все виявляється ще складнішим, ніж це було на перший погляд. 

Будемо раді, якщо ви долучитись до читання книги «Заборонені почуття» на українському Букнет – ви залишитися задоволеними.

Категория: Українська версія Букнет | Просмотров: 556 | Добавил: Admin | Теги: інша жінка, Booknet, різниця у віці, Драч Марія, сайт Літнет, книга українською, український Букнет, читати онлайн, заборонені почуття | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar