img
Главная » 2023 » Апрель » 3 » Новинка на самвидаві Букурук – роман «Сталева ніжність»
16:29
Новинка на самвидаві Букурук – роман «Сталева ніжність»

Молодий самвидав Букурук с кожним днем поповнюється все новими книгами. Також збільшується кількість авторів, котрі прагнуть свободи для своєї творчості: вимоги до публікацій прості. Читачам вже доступні сотні творів українською мовою за прийнятною ціною. Автор Драч Марія приєднується до вільного Букурук вже з новою книгою – сучасний любовний роман «Сталева ніжність».

Книга «Сталева ніжність» вже на Букурук

Анотація:

«Мені в ньому геть нічого не подобалося. Ані його кривувата посмішка, ані зарозумілий погляд. Він був старший за мене на цілу вічність і від опіку на його шиї часом навіть нудило. Але фішки на ігровому полі мого життя стали так, що, рятуючись від болю зради, я погодилася вийти за нього заміж. Цей шлюб став для мене лише спробою втекти від самої себе. Для нього — знайти сім'ю, про яку він завжди мріяв. Я щедро дарувала йому страждання, а він уперто огортав мене ніжністю».

Ціна всього 55 гривень за повний обсяг твору у 52 розділах.

Категория: Український самвидав | Просмотров: 222 | Добавил: Admin | Теги: сталева ніжність, Букурук, читати українською, самвидав, твори, книги українською | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar