img
Главная » 2022 » Февраль » 28 » Незабаром на Букнет - підтримаємо український самвидав
23:05
Незабаром на Букнет - підтримаємо український самвидав

Сьогодні кожен повинен щось зробити для підтримки людей у цей непростий час. У реальному житті ми піклуємось о близьких, а тут в інтернеті прагнемо надати людям надію, зробити світ трохи яскравим. Тому автор Драч Марія вже незабаром повернеться на Букнет зі своєю новинкою у жанрі любовного роману.

Є місце, де можна сховатися від негаразд  – це український Бунет

Автор Драч Марія прагне долучитися до підтримки людей тим, що вона вміє робити краще всього – творчістю. Хоча ринок книжок на Букнет залишається невеликим це не привід його не розвивати. Сьогодні важливо спрямувати всі свої сили на відновлення мирного життя для кожної людини, а це неможливо без розваг. Жахливо усвідомлювати, що навіть у самі темні дні нам все одно треба хоч кудись ховатись за для відновлення внутрішньої рівноваги.

Обов’язково залишайтесь з вірою на краще. Не треба відмовлятись від того, що робить вас щасливими. Це все закінчиться і тоді ми усі зможемо потроху створити те життя, на котре заслуговуємо. Підтримаємо українську платформу Букнет для її розвитку разом, щоб кожен мав змогу читати рідною мовою у всіх куточках світу – самвидав у телефоні завжди дозволяє брати найкращі українськи книги з собою у далеку подорож. 

  • Автор Драч Марія передає усім своїм читачам привіт з Дніпра: все добре ми тримаємося.

Не треба робити з усього привід для ненависті, дискусій, протиборства. Інколи лише ми єдина сила, котра зупинить кругообіг людської ворожнечі. Книги завжди об'єднували за для розвитку у напрямку мира у всьому світі. Світло надходить від освіти, прагнення до розвитку, читання правильної літератури. Усім бажаємо здоров’я, міцної витримки, ясного неба – ми за книги без політики та місце, де усі поважають один одного.  

Категория: Українська версія Букнет | Просмотров: 386 | Добавил: Admin | Теги: книгарня, Booknet, українськи книги, самвидав, Бункет, українською мовою, Book, Книги | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar