img
Главная » 2023 » Май » 25 » На Букурук новинка – роман «В руках Диявола»
12:36
На Букурук новинка – роман «В руках Диявола»

Читачам доступна новинка на самвидаві Букурук – книга «В руках Диявола». Сама назва вказує, що перед нами не легкий роман. Тут присутня місцями жорстокість, але її виправдовує сюжет. Автор Драч Марія ніколи не робить щось заради гарної сцени. Завжди є якийсь глибший зміст, котрий треба уважно простежити від початку книги.

 Анотація:

Через низку помилок, яких припустився мій старший брат, я потрапила у біду. Але мене врятувала впливова людина. Опинившись під її захистом, я навіть гадки не мала, що головні випробування ще були попереду.

Жанр: "Сучасний любовний роман" , "Романтична еротика" , "Кримінальний трилер".

Теги: Різниця у віці, красуня та чудовисько,, Бандити і кохання.

Книга у повному обсязі, тому придбайте її та читайте без зупинок до самого кінця. Ви завжди можете залишити коментар, або зв’язатися з автором у його соціальних мережах. Саме Букурук наразі є єдиним самвидавом з вільними авторами та читачами, тому підтримуйте українську літературу за для її розвитку – ви найкраща аудиторія, яку можна тільки знайти ;)

Категория: Український самвидав | Просмотров: 195 | Добавил: Admin | Теги: любовний роман, книги українською, рідна мова, В руках Диявола, український самвидав, читати безкоштовно, Букурук | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar