img
Главная » 2022 » Октябрь » 3 » На Букнеті нова книга у повному обсязі – «В руках Диявола»
15:31
На Букнеті нова книга у повному обсязі – «В руках Диявола»

Сьогодні 3 жовтня на Букнеті опублікована у повному обсязі новинка – «В руках Диявола». Це не підписка, а вже книга, котру ви зможете прочитати до самого кінця. Автор Драч Марія декілька місяців безперервно власноруч займалася перекладом роману з Літнет. Тож якщо вам до вподоби читати російською можете ознайомитися з книгою на Літнет.

«В руках Диявола» на Букнет за низькою ціною

Дуже багато було зроблено для перекладу книги «В руках Диявола». Драч Марія ніколи не припиняє вивчення української мови, тому романи завжди стають ще кращими за попередні. Оцінити роботу автора кожен читач зможе лише за 49 гривень – це дуже низька ціна з оглядом на місяці витрачених на переклад.

Анотація до книги "В руках Диявола"

Через низку помилок, яких припустився мій старший брат, я потрапила у біду. Але мене врятувала впливова людина. Опинившись під її захистом, я навіть гадки не мала, що головні випробування ще були попереду.

Книга «В руках Диявола» на 151 сторінку зачаровує

Якщо ви полюбляєте не дуже великі книги, то цей любовний роман саме для вас: 151 сторінка. Усю історію пронизує відчуття тривоги за головну героїню – вона у руках справжнього безкомпромісного чоловіка. З одного боку, це надає захист від інших, а ось що до стосунків – справжнє кохання буде вимагати чималих зусиль долаючи постійні труднощі. Сторінка за сторінкою ви не зможете відірватися до самого кінця, який дивує своєю відвертістю.

Початок нового циклу

Книга «В руках Диявола» розпочинає новий цикл романів - Скалічене кохання. Поки що автор на деякий час не буде займатися перекладом романів з Літнет, бо є дві активні книги: «Сталева ніжність» та «Залік зі схуднення». Тому не втрачайте нагоди читати з перших рук одразу дві захопливі історії. Драч Марія продовжує співпрацю з Букнет для досягнення нових творчих вершин – ви ніколи не пожалкуєте про знайомство з таким талановитим та відкритим автором.

 
Категория: Українська версія Букнет | Просмотров: 309 | Добавил: Admin | Теги: читати книги онлайн, Букнет, В руках Диявола, любовний роман, Літнет, Драч Марія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar