img
Главная » 2023 » Январь » 18 » Драч Марія йде з Букнет: тепер вона з авторами БУКУРУК
18:41
Драч Марія йде з Букнет: тепер вона з авторами БУКУРУК

Сьогодні 18 січня 2023 р. сталася подія, котра поставила крапку у співпраці Драч Марії з самвидавом Букнет. Якщо не сильно поглиблюватися у питання, то адміністрація відмовила від відкриття нової платної підписки – більше ніяких нових книг. Це, м’яко кажучи, несподівано для Драч Марії. Співпраця з самвидавом тривала з 2019 року. Зараз адміністрація щось подібне робить до усіх авторів. То вони вимагають викладати усю книгу, то наддавай гарантії своєї працездатності. Підводячи висновки – не хочуть, то нехай їм щастить без автора Драч Марії.

Колишні автори Букнет створи власний книжковий сайт – Букурук

Букнет своєю поведінкою втратив так багато авторів, що вони створили власний сайт для читання книжок – Букурук. Саме на ньому читачі Драч Марії зможуть знайти свого письменника. Проект дуже молодий, але вкрай амбіційний. Його створення не планувалося, бо всі покладали надії на український Букнет. Однак не склалось і народження нового самвидаву стало часом питання. Кожен автор прагне підтримувати українську літературу попри всі негаразди – Букурук дім та захист для кожного українця.

Чому читачам і авторам вже зараз треба переходити до Букурук

  1. Вільні від монополії автори: ніяких тобі зайвих перешкоджань у творчості. А це надає змогу авторам писати саме так, як відчувають. Досить з нас диктатури та самовілля.
  2. Книги будуть того об’єму, котрий вимагає сюжет твору. Раніше автори були вимушені додавати «води» для входження в об’єм 300 тис. знаків.
  3. Творчі плани усього самвидаву Букурук тепер будуються саме з авторами. А це дійсно важливо, бо просто наказувати ні до чого гарного не призводить – власники завжди роблять з творчих людей дурнів.
  4. Кожен читач має змогу відроджувати українську мову з вільними людьми. Ми всі стоїмо на початку нового українського суспільства. Тож збудуємо справжній український самвидав разом і до перемоги.

Шукайте Драч Марію та інших вільних від диктатури українських авторів на самвидаві Букурук. Обов’язково усі труднощі на сайті будуть виправлені. Ще багато треба зробити, але ми всі настроєні рішуче. Принципи людяності мають стояти вище за прагнення заробити. Вже зараз можемо сказати, що ціни не будуть високими. Ми всі розуміємо становище в країні. Українськи книги продовжать публікуватися – і ім’я новому українському самвидаву Букурук.    

Категория: Український самвидав | Просмотров: 264 | Добавил: Admin | Теги: книги українською, читати онлайн, самвидав, сучасні романи, безкоштовно, український самвидав, Букурук, читачи | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar