img
Главная » 2022 » Март » 2 » Книга «Навчи мене кохати» вже на Букнет
21:43
Книга «Навчи мене кохати» вже на Букнет

Ось і новинка на Букнет – книга «Навчи мене кохати». Цей роман також викладається на Літнет, тож маєте змогу читати в перекладі. А ось усім україномовним читачам треба лише розкрити роман для насолоди сюжетом. Автор Драч Марія всім серцем бажає підтримати кожного у цей важкий для України час – ми разом і це найголовніше.

Про що книга «Навчи мене кохати»

Це роман спрямований на романтичну сюжетну лінію. Дівчина опиняється у скрутному становищі – її батька вбивають. За ради порятунку доводиться звернутися до незнайомого чоловіка, котрий вважається впливовою людиною у країні. Однак незвана незнайомка не викликає жалю, тому дівчина змушена чекати на снігу другої спроби поговорити. Така змога випадає – чи знайде героїня порятунок доведеться вже дізнатись з книги «Навчи мене кохати» на Букнет.

Трохи про життя автора у цей час

Автор Драч Марія знаходиться у Дніпрі. Місто поки що живе своїм життям, тому є змога працювати за для свого читача. Однак не можна уникати і іншої праці, котра спрямована на підтримку усієї України від загарбника. Але це поки що можна поєднувати, тому викладка глав очікується регулярною.

Сайт Букнет потребує підтримки кожного українського читача. Це не просто самвидав, а й мрія про українське видавництво світового рівня. Зараз письменники майже не заробляють на книгах, тому доводиться працювати ще десь. Але це можна змінити всеукраїнською підтримкою Букнет. Краще купувати книги рідною мовою та розвивати власний літературний напрямок у державі. Досить постійно видаватися українським письменникам десь за кордоном – ми можемо це робити самостійно. Тільки від нас залежить процвітаюче майбутнє України. Обов’язково прикладіть хоч трохи зусиль на розповсюдження інформації про самвидав українською мовою – навіть один читач до лав Букнету стане перемогою.

Усім мирного неба, витримки та здоров’я близьким – щиро ваша команда автора Драч Марії.  

Категория: Українська версія Букнет | Просмотров: 461 | Добавил: Admin | Теги: книги українською, Букнет, переклад, український автор, самвидав, письменник, українська мова, Драч Марія, видавництво | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
avatar
1 larysakomnatna • 23:34, 17.09.2023
Доброго вечора. Як можна купити всю книгу
avatar
0
2 Admin • 12:06, 18.09.2023
Книга доступна на Букурук: https://bookuruk.com/book/navci-mene-kohati  wink А також ще є Буктонс, але там поки тільки безкоштовні книги: https://booktons.com/author/drach_mariia
avatar