img
Главная » 2020 » Сентябрь » 1 » Драч Марія потрапила до ТОП авторів Букнет
14:54
Драч Марія потрапила до ТОП авторів Букнет

Хороші новини не перестають надходити з української версії Букнет - Драч Марія стала самим читаним автором на платформі. Книга «Мій Куратор» виявилася на першому місці в таких жанрах: жіночій роман, любовні романи, сучасні любовні романи. Це перший приголомшливий успіх на теренах онлайн книг.

Новина про відкриття першої платної передплати

Книга «Покинутий батько» вже надійшла у продаж на Букнет. Це перша передплата яка дозволить закріпити успіх. Ціна: 30 гривень. Автор Драч Марія не сподівається на приголомшливі продажі. Тут головне продати хоча б декілька книг, що дійсно важливо. Якщо ви бажаєте підтримати коштами свого улюбленого письменника, то просто здійснить покупку.

Можемо доповісти, що на разі справи на Букнет йдуть добре. Незважаючи на кризу, та інші труднощі цього літа, автор Драч Марія сповнена надією, що українськи книги зможуть конкурувати с російськими. Нам треба згуртуватися навколо рідної мови. Україна теж повинна надавати письменникам гідну плату за їх працю. Найцікавіші події обов’язково чекають нас в майбутньому – приємного читання.   

Категория: Українська версія Букнет | Просмотров: 684 | Добавил: Admin | Теги: жіночі романи, українськи книги, ТОП автор, кращі книги в жанрі, онлайн книги, Букнет, сучасні романи, Драч Марія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar