img
Главная » 2022 » Июль » 17 » Букнет за півроку продав 100 тис. книг
21:33
Букнет за півроку продав 100 тис. книг

Завжди можна порадіти за тих, у кого бізнес йде в гору: це робочі місця, сплата податків, розвиток своєї галузі. Наразі гарні новини стосуються Букнет – самвидав повідомив про 100 тис. проданих книг за півроку. Якщо не знати статистики минулого року, то – нічого особливого. Але за 2021 рік усього було придбано читачами 133 тис. книг. Майже на 100% зріс попит на українську літературу.

Букнет виплатив 600 тис. гривень роялті

Якщо ви зараз володієте українською саме час почати писати книги. Букнет лише за червень відрахував авторам роялті на 600 тис. гривень. Також адміністрація самвидаву надала інформацію що до авторів, котрі заробляють вище 12 тис. гривень на місяць – це вже більше 13 осіб.

Українськи книги попри всі позитивні тенденції залишаються ризикованим бізнесом. Букнет є першим та єдиним успішним самвидавом країни. Але це не робить його достатньо самостійним – витрат більше прибутку. На одну тільки-но рекламу витрачається до 700 тис. гривень на місяць. І ми не рахуємо зарплатню співробітників та інші витрати компанії.

Незважаючи на все це авторам нічого боятися – книжки українською мовою продаються. Усі ризики на себе бере Букнет, щоб письменники могли повністю зосередитися на написані творів. За червень було продано 23 тис. книг: попит зростає з кожним днем.

  • Більше 40 тис. читачів відвідують Букнет щоденно. Кожен автор тут зможе знайти свого покупця, бо усім без винятку надається безкоштовний пакет реклами.

Також самвидав  доступний англійською та іспанською мовами. Це виклик кожному, хто їх вивчає – можно написати книги для англо-іспанського читача. Попереду відкриваються непогані перспективи для розвитку самвидаву. Майбутнє належить кожному за нас, тому чому б не стати фрилансером з роботою по всьому світу де є підключення до мережі інтернет.

Категория: Українська версія Букнет | Просмотров: 344 | Добавил: Admin | Теги: твори, публікую книгу, книгарня, українськи книги, що почитати, Букнет, самвидав | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar